Tarot tanfolyam

Célom a Tarot tanfolyammal, hogy önfejlesztéssel, megismeréssel, rezgésszinted emelésével javítsd életed minőségét, fejlődj, és olyan segítővé válj, aki előre viszi, támogatja, fellendíti az emberek életét a Tarot útmutatásai által.

Sok-sok év tapasztalatával és megérzésekkel megáldott időszakon túl, és többek kérésére indítom el a Tarot képzést egyedi, és reményeim szerint hasznos információkkal.

A Tarot lapokban rengeteg rejtett információ tárul elénk, ami bölcsességed kinyílása által közelebb visz nemcsak önmagad fényéhez, hanem a mindenség bölcsességéhez is.

Tarot tanfolyam - Könnyedén

Miért jó neked ez a tanfolyam?

Mert önismereted és intuíciód erősödik, fejlődik. 

Igen, mindenki képes utat mutatni, kitartással, szeretettel, hiszen ez az ősi tudás benned van. Kinyitjuk ezeket a kapukat, hogy rejtett képességed, tudásod a jelen lehetőségeit hozza felszínre.

A Tarot a tudás ősi rendszere, melyet titkos tanokkal foglalkozó iskolák örökítettek át korról-korra. Minden kártya a szimbólumtartalmának megfelelő energiát hordozza. A hagyomány szerint a Tarot az önismeret királyi útja. Minden ember benső lelki tervvel, azaz tudatos szándékkal és speciális feladattal érkezett az életbe.

A Tarot értékes szerepet vállalhat önmagunk megismerésében és elfelejtett rendeltetésünk keresésében. Mindig a magasabb rendű belső bölcsesség és vezető adja meg a választ, a Tarot kártyáit „csak” mintegy közvetítőként használjuk bensőnk felé.

Életünk minősége tükrözi, milyen mértékben vagyunk kapcsolatban belső lényegi, magasabb rendű énünkkel. Amilyen mértékben tudatára ébredünk igazi lényegünknek, olyan mértékben szabadulunk fel a külső történések vak és félelmekkel teli rabságából. Tudatossá válik bennünk a mindent átható, saját törvényszerűségében megnyilvánuló egyetemes erő. Rögzítjük a tanulási és tudatosodási alkalmakat, melyekkel az élet megajándékoz. Felismerjük, hogy még a fájdalmas tapasztalat sem rossz tapasztalat, hanem mindig szeretetteljes, vagy sürgető útmutatás a következő szükséges lépés megtételéhez. Ebben az értelemben a Tarot segítségével szélesebb látókörben szemlélhetjük önmagunkat és életünket.

A ma használatban lévő Tarot 78 lapja szimbolikus térképnek, a belső utazás során útmutatónak és mérföldkőnek tekinthető. Helyes használatával új felismerések segítségével tisztázódnak a kérdéses élethelyzetek.

Jelentős átalakító ereje révén a Tarot értékes áttöréseket segít elő, világosabb megértéshez és finomabb érzékeléshez vezet a minket leginkább foglalkoztató és legmélyebben érintő dolgokban.

A Tarot-t úgy is értelmezhetjük, mint párbeszédet a tudat és a tudatalatti között. A tudatalattink hatását magán viseli minden élményünk és tapasztalatunk, belőle táplálkozik a fejlődésünk, és az elemzés pontosan a tudatalattink üzeneteit hozza felszínre. A Tarot erőssége nem más, mint a bennünket körülvevő folyamatok érthetővé tétele.

Időpontok

A kiscsoportos TAROT tanfolyam intenzív 2×2 nap.

Első hétvége: Nagy Arkánum és kirakások; 2024. május 25-26.

Második hétvége: Kis Arkánum és kirakások. 2024. június 8-9.

Tanfolyam díja: 18.000 Ft.-/nap;

Jelentkezési határidő: 2024. május 13.

Részvételi szándékodat 10.000,-Ft előleggel tudod biztosítani.

Tarot tanfolyam - Könnyedén

Jelentkezés

Jelentkezni a kulcsar.zsuzsa6@gmail.com címen tudsz, ha bármilyen kérdés van telefonon is szívesen válaszolok.

Telefonszámom: 06 30 222 17 99

A résztvevők egy speciális jegyzetet kapnak, részletes elméletet, lehetőség lesz több kirakási módot, és az általam használt speciális kirakási módot is gyakorolni.

A tanfolyam beavatással és oklevél átadásával zárul.

Helyszín: 1191 Budapest, Fő utca 26.

Részletes információt, számlaszámot a jelentkezőknek emailben küldök.