Metamorf reflexpontokon alapuló érintésterápia tanfolyam

Szeretettel hívlak a METAMORF reflexológiai pontokon alapuló érintés terápia tanfolyamra, hogy átadhassam Neked ezt a különleges technikát.

Akár az a célod, hogy a családod tagjainak terheit segítenél letenni, akár az, hogy Segítőként szeretnél elsajátítani egy különleges, lágyan oldó módszert, jó helyen jársz. Ha pedig már alkalmazol energetikai módszereket, de valami olyasmit kerestél, ahol a Vendégeid öngyógyító folyamatainak beindításához nem kell elmondaniuk a korábbi megéléseiket, akkor lehet, hogy megtaláltad….

Metamorf tanfolyam - Könnyedén

Segíthet akár az előző életek, generációs minták, akár a magzati korban keletkezett, akár a születésedtől a jelen pillanatig tartó életed traumáinak feloldásában.

A módszer tulajdonképpen a gerinc reflexpontjait célozza meg, a kézfejeken, lábfejeken és a fejen. Miután a meditációt követve áramoltatjuk az energiát a testben, apró érintésekkel érjük el, hogy fellazuljanak, majd a szívcsakrán keresztül kijussanak azon energiák, amik már nem szolgálnak bennünket. A kezelés közben egy mélyebb, meditatív állapotba kerülünk, ami sokszor agyunkkal fel sem fogható, túl reális téren és időn.

A metamorf gerincreflexpontokon alapuló érintésterápia eredete Gaston Saint-Pierre reflexológus nevéhez fűződik, ő foglalta rendszerbe. Felfedezte, hogy a test összes reflexpontja megtalálható a gerinczónán, illetve a gerincen, mely a test fő tartópillére. Kísérletezései során észrevette, hogy az energiahiány okozta blokkok megtalálhatók a gerincoszlop megfelelő reflexzónáiban. Rájött, hogy bizonyos zavarok már a születés (fogantatás) előtti időkből származhatnak.

A kezelés során a sejtekből felszínre kerül a “megélés” – csendes folyamatként zajlik le, olyan formában, ahogyan ez a kezeltnél lehetséges (érzelmi és gondolati képek, szimbólumok, és felismerések az életére vonatkoztatva, stb.) Csupán a lábfejeket, kézfejeket, és a fejet érintjük, a gerinc reflexpontjai mentén, mégis hatalmas, felszabadító energiák tudnak a segítségével kiáramolni, aminek a hatása azonnal érezhető.

Mivel a gerinc reflexzónáiban fejti ki hatását, a metamorf érintésterápia:

  • harmonizálja a csakraműködést
  • oldja a gerinc-ideg kapcsolatokban lerakódott, érzelmi-energetikai blokkokat
  • mély, relaxált állapotba juttat

A metamorf érintésterápiának nincs mellékhatása, bárkin, idős embereken, férfiakon és nőkön egyaránt alkalmazható.

Kedvezően hathat egészségügyi problémákra, hiszen a lelkünkben megélt traumák fizikai betegségek formájában lenyomatot képezhetnek.

Biztosan sok módszert kipróbáltál már, de ha idáig elolvastál, biztos vagyok benne, hogy megtalált Téged is ez az ősi módszer, dolgod van vele.

Időpontok

A kiscsoportos, oldott hangulatú tanfolyamok időpontjai:

2024. március 9.

Jelentkezési határidő: 2024. február 29.

Időtartam: 09.00 h – 17.00 h

Helyszín: 1191 Budapest, Fő utca 26.

Jelentkezés

Jelentkezni: kulcsar.zsuzsa6@gmail.com email címen, vagy a 06 30 222 17 99 telefonszámon tudsz.

A tanfolyam díja 30.000 Ft, melyre a helyed 10.000 Ft előleggel tudod biztosítani.

Az előleg lemondás esetén vissza nem igényelhető, de más időpontra áttehető.

A tanfolyamon jegyzetet is kapsz tőlem, és később sem engedem el a kezed.

Megkapod a hangommal felvett meditációt, illetve segítséget ahhoz, milyen technikai dolgok segítik a módszer hétköznapi alkalmazását.

Számlaszámot válasz emailben küldök, és minden kérdésedre szívesen válaszolok.