Metamorf reflexpontokon alapuló érintésterápia tanfolyam

Szeretettel hívlak a METAMORF reflexológiai pontokon alapuló érintés terápia tanfolyamra, hogy átadhassam Neked ezt a különleges technikát.

Akár az a célod, hogy a családod tagjainak terheit segítenél letenni, akár az, hogy Segítőként szeretnél elsajátítani egy különleges, lágyan oldó módszert, jó helyen jársz. Ha pedig már alkalmazol energetikai módszereket, de valami olyasmit kerestél, ahol a Vendégeid öngyógyító folyamatainak beindításához nem kell elmondaniuk a korábbi megéléseiket, akkor lehet, hogy megtaláltad….

Metamorf tanfolyam - Könnyedén

Segíthet akár az előző életek, generációs minták, akár a magzati korban keletkezett, akár a születésedtől a jelen pillanatig tartó életed traumáinak feloldásában.

A metamorf érintésterápia módszer

A metamorf érintésterápia módszere tulajdonképpen a gerinc reflexpontjait célozza meg, a kézfejeken, lábfejeken és a fejen. Miután a meditációt követve áramoltatjuk az energiát a testben, apró érintésekkel érjük el, hogy fellazuljanak, majd a szívcsakrán keresztül kijussanak azok az energiák, amelyek már nem szolgálnak bennünket. A kezelés közben mélyebb, ellazultabb, meditatív állapotba kerülünk, ami sokszor agyunkkal fel sem fogható, túl a reális téren és időn.

A metamorf gerinc reflexpontokon alapuló érintésterápia eredete Gaston Saint-Pierre reflexológus nevéhez fűződik, ő foglalta rendszerbe. Felfedezte, hogy a test összes reflexpontja megtalálható a gerinczónán, illetve a gerincen, amely a test fő tartópillére. Kísérletezései során észrevette, hogy az energiahiány okozta blokkok megtalálhatók a gerincoszlop megfelelő reflexzónáiban. Rájött, hogy bizonyos zavarok már a születés (fogantatás) előtti időkből származhatnak.

A kezelés során a sejtekből felszínre kerül a “megélés” – csendes folyamatként zajlik le, olyan formában, ahogyan ez a kezeltnél lehetséges (érzelmi és gondolati képek, szimbólumok, és felismerések az életére vonatkoztatva, stb.). Csupán a lábfejeket, a kézfejeket és a fejet érintjük a gerinc reflexpontjai mentén, mégis hatalmas, felszabadító energiák tudnak a segítségével kiáramolni, melynek hatása azonnal érezhető.

Mivel a gerinc reflexzónáiban fejti ki hatását, a metamorf érintésterápia, ezért

  • harmonizálja a csakraműködést
  • oldja a gerinc-ideg kapcsolatokban lerakódott, érzelmi-energetikai blokkokat
  • mély, relaxált állapotba juttat.

A metamorf érintésterápiának természetesen semmilyen kellemetlen mellékhatása nincs, bárkin, idős embereken, férfiakon és nőkön egyaránt alkalmazható. Kedvezően hathat az egészségügyi problémákra, hiszen a lelkünkben megélt traumák fizikai betegségek formájában lenyomatot képezhetnek.

Biztosan sok módszert kipróbáltál már, de ha a szöveget végigolvastad, biztos vagyok benne, hogy megtalált Téged is ez az ősi módszer, dolgod van vele.

A metamorf érintésterápia tanfolyamok időpontjai

Kiscsoportos, oldott hangulatú tanfolyamok időpontjai:

2024. november 16.

  • Jelentkezési határidő: 2024. november 8.

2025. március 23.

  • Jelentkezési határidő: 2025. március 15.

A tanfolyamok időtartama: 09.00 h – 17.00 h

Helyszín: 1191 Budapest, Fő utca 26.

Jelentkezés

Jelentkezni: kulcsar.zsuzsa6@gmail.com email címen, vagy a (06) 30-222-1799 telefonszámon tudsz.

A tanfolyam díja 35.000 Ft, amelyre a helyed 20.000 Ft regisztrációs díj megfizetésével tudod biztosítani.

A díj lemondás esetén vissza nem igényelhető, de más időpontra áttehető.

A tanfolyamon jegyzetet is kapsz tőlem, és később sem engedem el a kezed.

Megkapod a vezetett meditáció szövegét, illetve minden segítséget ahhoz, hogy magabiztosan alkalmazd a módszert.