Metamorf gerincreflexpontokon alapuló érintésterápia

A Metamorf egy speciális blokkoldó technika, egy energetikai kezelés, ami azért egyre népszerűbb, mert ezeknek az energetikai pontoknak az érintése, stimulálása nagyon mély lelki rétegekig tud visszavinni minket, s ezáltal kapcsolatba tudunk kerülni a rég elfeledett, vagy elfojtott, akár eddig csak részben feloldott blokkjainkhoz, fájdalmainkhoz vagy sérült részeinkhez.

Ezekkel az emlékekkel, érzésekkel ilyen módon történő találkozás nyitja meg a kaput a gyógyulás, a kivezetés, megkönnyebbülés felé.

A kezelés során a szív, mint központi „szerv” is nagy szerepet kap, hisz a cél, hogy akármin is mentünk eddig keresztül, akármi is van a hátunk mögött, vagy még bennünk, minden értünk történt, minket tanított, és minden szálat, ha néha csak sokára is értjük ezt meg, de a szeretet vezérel és mozgat.

Amíg a szívünk ezt nem érti, a rossz tapasztalatok miatt önvédelemből bezárul, de a felismerések gyógyító ereje által újra kinyílhat bármikor.

Metamorf greincreflexpontokon alapuló érintésterápia

A kezelésről bővebben

A „metamorf” görög eredetű szó, átalakulást jelent. A metamorf érintésterápia során azt a célt tűzzük ki, hogy a jelenlegi lelki-érzelmi állapotunk gyógyuljon, alakuljon át, s transzformálódjon lépésről lépésre vissza a teljesség állapota felé.

A kezelés segít a lelked mélyén, a tudatalattidban megbújó részeidet gyógyítani, átalakítani azáltal, hogy a tudatalattidból képeket, információkat felhozva segít a felismerésekben, s azokat a fájdalmakat, amikre már nincs szükséged, segít feloldani, s végérvényesen elengedni.

A kezelés segítségével oldódnak a benned lévő blokkok, sok értékes felismerés születhet meg benned, és így visszatalálhatsz a belső, szeretetteljes harmóniádba.

A kezelés alatt a lelked mélyére a gerinc reflexpontjaink keresztül jutunk el.

A gerincünk mentén fut a fő energia – és csakrarendszerünk. Emellett a gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is.

Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Ha elakadunk az életünk bizonyos területein, blokkokkal, félelmekkel, fájdalmakkal küzdünk, nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk, az energiarendszerünk bizonyos részei energiahiányosak lesznek, s ha ez hosszútávon fennáll, akár betegségek is kialakulhatnak.

Mivel a gerinc reflexzónáiban fejti ki hatását, a metamorf érintésterápia:

  • harmonizálja a csakraműködést
  • oldja a gerinc-ideg kapcsolatokban lerakódott, érzelmi-energetikai blokkokat
  • mély, relaxált állapotba juttat

A kezelés alatt létrejön egy ellazult, meditatív állapot, mely segít olyan kapukat megnyitni, amin keresztül elhagyhatnak minket a múltbéli fájdalmak.

A metamorf lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerincreflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet, s a csakrarendszert, és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat, ezáltal újra beindulnak az öngyógyító mechanizmusok, s visszatérhetünk a testi-lelki harmóniába.

Hogy képzeld el magát a kezelést?

A metamorf érintésterápia elsősorban lágy érintésről szól. Fekszel a masszázságyon a hátadon, egy kellemesen meleg, puha takaróval betakarva, ruhában.

Halk, lágy zene szól, halvány fények ölelésében.

Behunyod a szemed, és megkezdődik az utazás önmagadba.

Miközben először a talpaid belső talpélét érintem lágyan (zokni nélkül), egy oldódó energiaáramlásban.

Először a lábon dolgozunk mert lábunkkal tesszük meg az első lépéseket.

Majd a kezeid, mert a kezünkkel fogjuk meg, amit el szeretnénk érni, majd az aurád következik, és a fejed reflexpontjai, mert az egész lényednek támogatnia kell a folyamatot.

Mindeközben Te egy kellemes, meditatív, ellazult állapotban oldódsz.

Ez az 1 óra Rólad szól, a lelkedről, a testedről, a megújulásodról.

Érted, a könnyebb, terhektől megszabadult, boldogabb, kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb létedről.

A metamorf érintés terápia változásokat indít be. Segítségével elengedheted, ami adott fejlődési fázisodban elengedhető. És felszínre kerülhet mindaz, amin még dolgoznod kell. Javulhatnak kapcsolataid, önképed és támogat a fejlődésben. Mindenkiben teljesen szabadon meg végbe az átalakulás, pontosan úgy, ahogy neki a legjobb. Saját belső energiái fogják segíteni a múlt elengedését. 

A kezelés ára: 15.000,- Ft/ 45-60 perc

Általában 4-6 alkalomból áll a kezelési folyamat, ami első körben a magzati korban lerakódott, illetve a generációs blokkokat oldja fel.

Pár hónap múlva, ha úgy érzed bele lehet kezdeni egy újabb körbe, mert fontos, hogy legyen ideje beépülnie a változásoknak.